Немате ставки во вашата кошничка.
Пребарување
Filters

eSystem EE - SERVER

Датум на испорака: 1 недела
Производител: LID
Ефикасно, прецизно и брзо решение за вашите одлуки
34.100,00 ден
Бесплатна испорака

Решение кое  опфаќа се од матријално и финансиско работење, автоматско креирање на документи, извештаи и анализи. Модерен, флексибилен и лесен за користење нуди конкурентска предност во деловното работење.

Решение кое  опфаќа се од матријално и финансиско работење, автоматско креирање на документи, извештаи и анализи. Модерен, флексибилен и лесен за користење нуди конкурентска предност во деловното работење.

Спецификации на производот
Технологија eSystem
еСистем Набавки
Малопродажба
Материјален и финансиски анализатор за малопродажба
Угостителство
еСистем Големопродажба
Автоматски пренос во продавница и генерирање на ПЛТ
Резервации
Реверси
Автоматски попусти во документите
Финансии
Материјален и финансиски анализатор
Споредбени анализи за два временски периоди
еСистем Производство
еСистем Сервис
Градежништво
Мулти левел маркетинг
Анализа на последни продажби
Анализа за топ продажба по артикли и купувачи
Споредбена анализа за ист временски период во две различни години
Напишете сопствен осврт
  • Само регистрирани корисници можат да пишуваат коментари
  • Лош
  • Одлично
Спецификации на производот
Технологија eSystem
еСистем Набавки
Малопродажба
Материјален и финансиски анализатор за малопродажба
Угостителство
еСистем Големопродажба
Автоматски пренос во продавница и генерирање на ПЛТ
Резервации
Реверси
Автоматски попусти во документите
Финансии
Материјален и финансиски анализатор
Споредбени анализи за два временски периоди
еСистем Производство
еСистем Сервис
Градежништво
Мулти левел маркетинг
Анализа на последни продажби
Анализа за топ продажба по артикли и купувачи
Споредбена анализа за ист временски период во две различни години