Немате ставки во вашата кошничка.
Пребарување
Filters

eSystem POS - SERVER

Датум на испорака: 1 недела
Производител: LID
Овозможува поврзување на работните процеси целосно.
€350,00
Бесплатна испорака

Софтверско решение наменето за малопродажба. Eдноставност во работењето,  брзо и лесно до јасни и ефективни матријални и финансиски анализи во малопродажбата. Со заштеда на вашето време го зголемувате профитот. Интеграција на бар код читачи и рачни терминали. 

 

Софтверско решение наменето за малопродажба. Eдноставност во работењето,  брзо и лесно до јасни и ефективни матријални и финансиски анализи во малопродажбата. Со заштеда на вашето време го зголемувате профитот. Интеграција на бар код читачи и рачни терминали. 

 

Спецификации на производот
Технологија eSystem
еСистем Набавки
Малопродажба
Материјален и финансиски анализатор за малопродажба
Угостителство
еСистем Големопродажба
Автоматски пренос во продавница и генерирање на ПЛТ
Резервации
Реверси
Автоматски попусти во документите
Финансии
Материјален и финансиски анализатор
Споредбени анализи за два временски периоди
еСистем Производство
еСистем Сервис
Градежништво
Мулти левел маркетинг
Анализа на последни продажби
Анализа за топ продажба по артикли и купувачи
Споредбена анализа за ист временски период во две различни години
Напишете сопствен осврт
  • Само регистрирани корисници можат да пишуваат коментари
  • Лош
  • Одлично
Спецификации на производот
Технологија eSystem
еСистем Набавки
Малопродажба
Материјален и финансиски анализатор за малопродажба
Угостителство
еСистем Големопродажба
Автоматски пренос во продавница и генерирање на ПЛТ
Резервации
Реверси
Автоматски попусти во документите
Финансии
Материјален и финансиски анализатор
Споредбени анализи за два временски периоди
еСистем Производство
еСистем Сервис
Градежништво
Мулти левел маркетинг
Анализа на последни продажби
Анализа за топ продажба по артикли и купувачи
Споредбена анализа за ист временски период во две различни години