Немате ставки во вашата кошничка.
Пребарување
Filters

Со средена и достапна документација успехот е поголем

Електронскиот деловодник со своите пакети е скроен да ви го организира, олесни и убрза работењето.

Електронскиот деловодник работи согласно законските прописи во РМ и претставува софтвер за канцелариско и архивско работење. Целосно интегрирано софтверско решение за евидентирање и архивирање на вашата документација. Комплетна организацијата и евиденцијата на документите во секое време, од секоја локација, засекогаш! Веб базираното решение овозможува голема флексибилност при работењето. Апликацијата работи во Интернет и Интранет околина и може да биде достапна од секаде, секако заштитена со корисничко име и лозинка. Достапна за вашиот таблет или паметен телефон во секое време. Сигурноста е на највисоко ниво така да архивираните документи секогаш се на сигурно место. Целата документација е организирана по сите законски прописи за канцелариско и архивско работење. Врз основа на законските легислативи документите кои се архивирани автоматски се чуваат за дадениот број на години.

Види како
Подреди по
Приказ по страна

Канцелариско и архивско работење до 10 деловодници

Верзијата Канцелариското и архивско работење е наменета за сите приватни фирми со над 49 вработени и сите државни и јавни претпријатија.
74.400,00 ден

Канцелариско и архивско работење до 50 деловодници

Верзијата Канцелариското и архивско работење е наменета за сите приватни фирми со над 49 вработени и сите државни и јавни претпријатија.
167.400,00 ден
Види како
Подреди по
Приказ по страна