Немате ставки во вашата кошничка.
Пребарување
Filters

Писарница за неограничен број корисници

Датум на испорака: 1-2 дена
Производител: LID
Писарница верзијата е наменета за мали фирми кои несакаат и немаат потреба од книги за попис на документи и немаат потреба од интерна доставна и книги за пошта и место.
Понудата важи до 31.12.2017 година.
€300,00
Бесплатна испорака

Писарница за водење на еден деловодник и неограничен број на корисници.

Документите и покрај тоа што можат да се евидентираат, можат и да се пребаруваат по сите основи. Документите можат да се превземаат за преглед или печатење. По решавањето се разведуваме од документите и ги архивираме.

Од писарницата можеме да креираме Интерна доставна книга, Книга за место и Книга за пошта. Од писарницата се печати електронскиот деловодник. Се експортира во Word документ и да се печати во форма која е согласно законот за канцелариско и архивско работење.

Писарница за водење на еден деловодник и неограничен број на корисници.

Документите и покрај тоа што можат да се евидентираат, можат и да се пребаруваат по сите основи. Документите можат да се превземаат за преглед или печатење. По решавањето се разведуваме од документите и ги архивираме.

Од писарницата можеме да креираме Интерна доставна книга, Книга за место и Книга за пошта. Од писарницата се печати електронскиот деловодник. Се експортира во Word документ и да се печати во форма која е согласно законот за канцелариско и архивско работење.

Спецификации на производот
Поврзување на вашиот деловен софтвер со електронски деловодник
Мултијазичност
Мултидизајн
Направи нов корисник
Листа на корисници
Права на корисници
Години
План на архивски знаци
Видови документи
Организациони единици
Деловни партнери
Заведување документи и записи
Попис на документи
Интерна доставна книга
Книга за место
Книга за пошта
Листа на документи
Електронски деловодник
Попис и опис на архивски материјал
Попис на документираниот материјал за уништување
Предавање на јавен архивски материјал
Предавање на јавен архивски материјал создаден во електронска форма
Напишете сопствен осврт
  • Само регистрирани корисници можат да пишуваат коментари
  • Лош
  • Одлично
Спецификации на производот
Поврзување на вашиот деловен софтвер со електронски деловодник
Мултијазичност
Мултидизајн
Направи нов корисник
Листа на корисници
Права на корисници
Години
План на архивски знаци
Видови документи
Организациони единици
Деловни партнери
Заведување документи и записи
Попис на документи
Интерна доставна книга
Книга за место
Книга за пошта
Листа на документи
Електронски деловодник
Попис и опис на архивски материјал
Попис на документираниот материјал за уништување
Предавање на јавен архивски материјал
Предавање на јавен архивски материјал создаден во електронска форма