Немате ставки во вашата кошничка.
Пребарување
Filters
Види како
Подреди по
Приказ по страна

Канцелариско и архивско работење за еден корисник

Верзијата Канцелариското и архивско работење е наменета за сите приватни фирми со над 49 вработени и сите државни и јавни претпријатија.
25.882,90 ден

Канцелариско и архивско работење за неограничен број на корисници

Верзијата Канцелариското и архивско работење е наменета за сите приватни фирми со над 49 вработени и сите државни и јавни претпријатија.
Понудата важи до 31.12.2017 година.
29.737,80 ден

Канцелариско и архивско работење до 10 деловодници

Верзијата Канцелариското и архивско работење е наменета за сите приватни фирми со над 49 вработени и сите државни и јавни претпријатија.
66.084,00 ден

Канцелариско и архивско работење до 50 деловодници

Верзијата Канцелариското и архивско работење е наменета за сите приватни фирми со над 49 вработени и сите државни и јавни претпријатија.
148.689,00 ден
Види како
Подреди по
Приказ по страна