Немате ставки во вашата кошничка.
Пребарување
Filters
Види како
Подреди по
Приказ по страна

eSystem POS

Овозможува поврзување на работните процеси целосно.
$190.00

Писарница за еден корисник

Писарница верзијата е наменета за мали фирми кои несакаат и немаат потреба од книги за попис на документи и немаат потреба од интерна доставна и книги за пошта и место.
$200.00

Канцелариско и архивско работење за еден корисник

Верзијата Канцелариското и архивско работење е наменета за сите приватни фирми со над 49 вработени и сите државни и јавни претпријатија.
$470.00

Канцелариско работење за еден корисник

Верзијата Канцелариско работење е наменета за фирми под 49 вработени кои имаат обемна документација која е потребно да биде добро организирана со помошните книги за попис и останатите книги.
$330.00

eSystem CUISINE

Пристап од било каде во светот и поврзување на сите оддалечени локации на еден централен сервер.
$290.00

Писарница за неограничен број корисници

Писарница верзијата е наменета за мали фирми кои несакаат и немаат потреба од книги за попис на документи и немаат потреба од интерна доставна и книги за пошта и место.
Понудата важи до 31.12.2017 година.
$300.00
Види како
Подреди по
Приказ по страна

Filter by:

Clear All
Мин: $190.00 Макс: $2,700.00
$190 $2700
Производители